Sammenligning af fingeraftrykslås og almindelig lås

- 2021-09-24-

Sammenligning affingeraftrykslåsog almindelig lås
Fingeraftrykslåsen skal egentlig kaldes en smart lås. Låsen tilføjer en motor til den traditionelle mekaniske lås, og motoren accepterer instruktioner til at styrefingeraftrykslåskobling. De måder, hvorpå motoren accepterer instruktioner, omfatter fingeraftryk, adgangskoder, magnetkort, Bluetooth og ansigtsgenkendelse. Blandt dem er fingeraftryksgenkendelse mere almindeligt anvendt. Fordi den er nem at bruge, kaldes den en fingeraftrykslås.
Essensen af ​​en kombinationslås er en mekanisk lås. Brug blot det indbyggede elektroniske program til at styre motoren. Efter at motoren har modtaget kommandoen, roterer den for at åbne den mekaniske lås. Der er ingen fuldstændig tyverisikring, men en god lås har stadig vigtige ratingstandarder. I vores land kræver smarte låse mekaniske nøglereservedele, som kan åbne døren. Låsens kernekvalitet er et vigtigt kriterium for at vurdere skaden af ​​en lås. Andre evalueringskriterier er, om der er nødstrømsopladning, om fingeraftryksgenkendelse er hurtig, om den kan låses, om den kan styre verdenslåsen, panelmateriale mv.
1. Låsekernen har et højt niveau, og sikkerheden er naturligvis høj
Sikkerheden af ​​dørlåse refererer til niveauet af voldelig fjernelse. Låses sikkerhed refererer hovedsageligt til låsecylinderens sikkerhedsniveau. De fleste af de mekaniske låse og elektroniske låse på markedet har mekaniske låsecylindre. Åbningstiden for klasse A er mere end 1 minut, åbningstiden for klasse B er mere end 5 minutter, og åbningstiden for klasse C er mere end 10 minutter. Det er strengt forbudt at bruge salgsfremmende ordforråd som ultra-B, ultra-C, C+ osv., der ikke opfylder kravene. Derfor er det sikkert at vælge en C-niveau elektronisk lås og mekanisk lås.
2. Det princip, som fingeraftrykshovedet anvender, er knyttet til låsens sikkerhedsniveau:
(1) Optisk fingeraftryk: stærk miljøtilpasningsevne, mindre indvirkning på det ved temperatur- og fugtændringer, god stabilitet, lang levetid, lavere omkostninger end halvlederfingeraftryksmodul, meget udbredt inden for militær, finans, høj sikkerhed osv. område.
(2) Halvlederfingeraftryk: in vivo identifikation, høj identifikationsnøjagtighed og følsomhed, høj identifikationshastighed, lavt strømforbrug og lille størrelse.
(3) Glidende fingeraftryk: undgå, at fingeraftryk bliver kopieret med tekniske midler, mindre i størrelse og mere nøjagtige til personaleidentifikation.
Fordele vedfingeraftrykslås
1. Åbn døren på afstand
Detfingeraftrykslåser forbundet til internettet, og dørlåsen kan styres med en mobiltelefon overalt i verden.
2. Uafhængig informationsstyring
Du kan administrere alle brugeroplysninger, tilføje/ændre/slette brugeroplysninger frit, og det er meget nyttigt at administrere brugerrettigheder for brugere. Brugere kan frit autorisere, tillade eller forhindre nogle personer i at komme ind.
3. Brug fjernbetjeningen til at låse knappen op
Brug fjernbetjeningsknappen til at styre åbningen af ​​dørlåsen inden for en vis afstand. I overensstemmelse med bilens automatiske oplåsningsfunktion er den mere intelligent og kan opfylde behovene hos forskellige grupper af mennesker.
4. Virtuel adgangskode
Du kan tilføje flere tal før og efter den korrekte adgangskode. Hvis dataene løbende har den korrekte adgangskode, kan smartlåsen slås til for at forhindre kriminelle i at kigge på adgangskoden.
5. Forhindrer nysgerrig alarmfunktion
Ved unormal åbning og udvendige voldsomme skader afviger dørlåsen en smule fra døren og udsender straks en kraftig alarm for at tiltrække folks opmærksomhed. Ligesom en bilalarm kan den stærke alarmlyd tiltrække folk omkring sig opmærksomhed og effektivt forhindre tyve i at bryde loven. opførsel. Denne funktion er nyttig for brugere med komplekse centrale miljøer.
Digital Fingerprint Door Lock