Smart Lock installation

- 2021-09-24-

Smart låsinstallation
1. Fordelene ved smarte låse
1. Tilsyn og værgemål med børn, der går til og fra skole.
Børnesikkerhed er et stort marked. På nuværende tidspunkt er der mange smarte hardwareprodukter inden for børnesikkerhed, som hovedsageligt bruges til at forhindre børn i at gå tabt, såsom børns smarte ure, børns smarte anti-tabte sko, børns smarte historiemaskiner og så videre. Detsmart låskan også føre tilsyn med, om barnet går hjem til tiden, eller om barnet er personligt sikkert i henhold til barnets ind- og udrejseregistrering, idet det spiller en dobbeltrolle som tilsyn og beskyttelse. Dette er også et højfrekvent normalt brugsscenarie med fingeraftryksadgangskodelåse. Forældre kan nemt opnå formålet med tilsyn og beskyttelse af børn uden at genkøbe smarte hardwareprodukter.
2. Lede og føre tilsyn med ældres sunde arbejde og resten.
Du har ensmart lås. Den smarte lås skubber hver dag informationen om, at ældre skal hjem. Du kan til enhver tid tjekke besøgsregistrene. Man kan forstå de ældres arbejde og resten, og så udlede, om de ældre er ude eller ej. På den baggrund kan man groft vurdere ældres fysiske helbred og derved mindske sandsynligheden for ulykker hos ældre.
3. Som familiesikkerhedscenter skal du forhindre andre sikkerhedshændelser i at ske.
Faktisk har hver af os mange behov. Folks efterspørgsel efter underholdning har gjort smart-tv til stuens nye favorit, og folks krav om grundlæggende sikkerhed kan også afføde en enorm markedsplads. Det er ikke umuligt at bygge en sikker økologisk kæde af smarte hjem medsmarte låsesom indgang. For eksempel tilføjes flere sensorer til næste generation af smartlåse, når indendørstemperaturen er unormal eller en vis gas i luften overstiger standarden, vil brugerens mobiltelefon blive fjernalarmeret for at forhindre brand- og gaseksplosionsulykker. Anvendelsen af ​​smarte låse vil blive mere og mere populær. Fingeraftrykslåsen er et højteknologisk produkt. Selvom vores liv konstant ændrer sig, gør fremkomsten af ​​fingeraftrykslåse vores liv nemmere og hurtigere.
4. Den smarte lås har en række forskellige måder at åbne døren på, som er meget fleksibel at bruge.
Fremkomsten af ​​smarte fingeraftrykslåse får folk til at føle sig mere sikre. Fordi fingeraftrykslåsen giver folk ikke kun en form for sikkerhed, men også en slags ro i sindet. Der er mange måder at låse op, såsom fingeraftryksåbning, adgangskodeindtastning, swiping-kort og mekanisk nøgleåbning.
Alle kan komme i gang hurtigt, hurtigt, sikkert, bekvemt og effektivt for at forhindre, at adgangskoder bliver stjålet. Falske adgangskoder kan tilføjes efter forgodtbefindende før og efter åbning af dørens adgangskode, systemet vil automatisk udtrække de rigtige adgangskoder smartlåsprodukter og hurtigt komme ind på markedet, uventet.
5. Smart låsinstallation færdigheder
(1) Tjek manualen, og kontroller alt tilbehør tilsmart lås, tjek om tilbehøret er komplet, styrestykker, låsekrop, skruer osv.
(2) Bestem retningen for oplåsning af din egen dør. Og juster håndtaget og bolten på smartlåsen.
(3) Kontroller, om låsehusets styrestykke passer til dørens åbningsstørrelse. Hvis det ikke passer, skal styrestykket udskiftes.
6. Forholdsregler førinstallation afsmart lås,
(1) Se om låselegemet kan monteres i åbningsåbningen;
(2) Kontroller, om front- og bagpanelet påsmart låskan helt dække hullerne på døren. Hvis de ikke kan dækkes, kan de ikke installeres;
(3) Der skal være en vis afstand mellem bagpanelet og døren, ellers vil det påvirke åbningen og lukningen af ​​døren.
Smart lås